Ten Damme Houtvezelbedrijf Groenlo

"EKON denkt echt met ONS mee!"

Ten Damme B.V. maakt al sinds 1999 gebruik van de software SnelStart als boekhoudprogramma en sinds 2009 hebben wij Ekon Software ingeschakeld als bedrijf die ons hierin ondersteunt.

Wij zijn uitermate tevreden over EKON en dan met name over hun dienstverlening. Mark en Anton kennen alle ins en outs van SnelStart, zij kennen hun klanten en zij denken echt met je mee. Mocht er een dringend probleem of vraag zijn dan wordt je adequaat geholpen. Vaak direct aan de telefoon en anders loggen zij door middel van TeamViewer in op het systeem en regelen zij het voor je.

Een tijd terug wilden wij graag een rapportage uit SnelStart hebben waar de backoffice van SnelStart ons niet mee kon helpen. Deze functionaliteit zat niet in het programma, werd ons verteld… Nadat wij deze vraag bij EKON hadden neergelegd zijn de heren voor ons aan de slag gegaan en hebben zij voor ons de overzichten verzorgd die wij graag wilden hebben. Laatst heeft EKON ons opnieuw geholpen met het verzorgen van specifieke adresoverzichten van afnemers en leveranciers uit SnelStart, waarna wij een grootschalige mailing hebben kunnen versturen.

Nu wij recentelijk een ander bedrijf hebben overgenomen zullen beide administraties samengevoegd moeten gaan worden. Een hele belangrijke stap waar erg veel tijd en deskundigheid bij komt kijken. We hebben er het volste vertrouwen in dat EKON dit ook perfect en naar alle tevredenheid voor ons gaat verzorgen.